Social Return Verplichting?

Social Return Verplichting?

Social Return Verplichting?

Social return heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn talloze mogelijkheden om op een creatieve manier invulling te geven aan uw social return verplichting! Start ook met een nuttige en kwalitatieve invulling van uw verplichting.

Ons restaurant Ctaste – Dineren in het Donker biedt ook de mogelijkheden voor de invulling van uw MVO-beleid of uw social return verplichting. Ontdek deze unieke belevenis in het donker & creëer nog meer werkgelegenheid voor zintuiglijk talent!

Kies bijvoorbeeld voor:
– Een diner in het donker
– Proeverijen in het donker
– Brunch / Lunch
– Teambuildingactiviteit Workshop Blind vertrouwen

De workshop ‘Blind vertrouwen’ is een combinatie van een leerzame en plezierige activiteit waar u wordt geïnspireerd en inzicht krijgt op het gebied van samenwerking, vertrouwen en communicatie en is een veel geboekte workshop door bedrijven!

Bij restaurant Ctaste kunt u terecht voor een ochtend, middag, avond of een geheel dagprogramma.

Events, workshops en inspiratiesessies op locatie.
Wij organiseren ook events op locatie! Denk o.a. aan het volledig verduisteren van de ruimte & het organiseren van een diner in het donker waar onze zintuiglijke talenten aan het werk gaan! Ook het geven van een workshop of inspiratiesessie valt onder de mogelijkheden!

Mogelijkheden via Ctalents
Via Ctalents worden young professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt in één tot drie maanden klaargestoomd om aan de slag te gaan bij andere werkgevers. Ctalents zorgt voor de match tussen werknemer & werkgever!

Onze ervaring leert dat zintuiglijk talent veel toegevoegde waarde kan bieden voor een bedrijf. Vanuit Ctalents wordt nooit gedacht vanuit de beperking maar er wordt gekeken naar de talenten. Uit eigen ervaring kunnen wij concluderen dat iemand die doof of slechthorend is vaak analytisch heel sterk of een sterk ontwikkeld oog voor detail heeft. Op een afdeling bij één van onze werkgevers is analytisch vermogen een absolute must. Sharon heeft haar droombaan hier gevonden en biedt enorme toegevoegde waarde door haar sterke analytische vermogen. Onze blinde en slechtziende talenten zijn een ster in niet alleen luisteren maar ook in horen wat er daadwerkelijk bedoeld wordt, perfect in te zetten bij banen in consultancy, HR, klantcontact en serviceafdelingen. Heeft u al nagedacht over deze competitive edge?

De meerwaarde voor uw bedrijf op een rij:
– Medewerkers met hoge motivatie en een laag ziekteverzuim;
– Loyaliteit is hoog en grote toegevoegde waarde voor uw team;
– Diversiteit in uw bedrijf;
– Het opnemen van SROI (Social Return On Investment) in de bedrijfsvoering levert uw rendement op!

Onze tevredenheidsgarantie en referenties delen we graag. Bekijk https://www.ctalents.nl/werkgevers voor uw mogelijkheden.

Bent u na het lezen enthousiast geworden over restaurant Ctaste, of Ctalents en benieuwd naar de mogelijkheden om uw social return in te zetten? U kunt contact met ons opnemen via info@ctaste.nl of telefonisch via 020 675 28 31, dan zorgen we gezamenlijk voor de best passende invulling van uw social return verplichting!


Tags:
    Geen tags gevonden
Share this story:
Geschreven door:
Ctaste

Zoeken

Search